21 noiembrie 2011

CAPITOLUL 1: CRĂCIUNUL

Cel mai important în toată aventura noastră e ca binele să înfrângă răul şi, astfel, să avem un Crăciun cât mai crăciunatic! La asta contribuie mult ingredientul nostru magic (a.k.a. sufletul), pe care l-am pus în tot ce am făcut. Acum putem doar spera ca povestea să aibă un final fericit, în care toți sărbătoresc 3 zile şi 3 nopti!
Aşezați-vă confortabil în scaun, la căldură, trageți mai aproape cana aburindă cu ceai sau ciocolată caldă sau ce vă place vouă să savurați, inhalați bine mirosul de portocală şi porniți cu noi în aventura cadourilor de Crăciun! (Pentru că, dupa cum ştim cu toții, nu e niciodată prea devreme să începi să faci provizii pentru Crăciun!).

Semnat,
Ina, Mihaela & Raluca.

INRODUCEREA ÎN POVESTE


ONCE UPON A TIME, pe meleagurile Clujului trăiau trei prietene. Acestea se numeau Ina, Mihaela si Raluca. Ele erau  înzestrate cu dorința şi puterea de a fi creative.
(Disk Scratching Sound...)
 Mda...Deajuns cu laudele!
Aşadar, fetele noastre s-au înscris la o întrecere de făurit lucruşoare adorabile. Ina a început să îndoaie hârtiuțe, creând cutii, broşe şi decoruri care mai de care mai extravagante. Raluca, văzând aceasta, a început să deseneze şi să creeze ambalaje pentru cadouri, în timp ce Mihaela, cu acele ei fermecate cosea şi împletea de zor. Au tot muncit şi muncit, dar niciuna dintre ele nu era mulțumită de rezultat. Parcă tot mai lipsea ceva!
                Căzând pe gânduri într-o zi, le-a venit o idee: Ce s-ar întâmpla dacă şi-ar uni toate trei forțele? Răspunsul îl veți găsi pe acest blog!
Pentru a face pe toată lumea fericită, am facut multe experimente spre a descoperi soluția perfectă. Până la urmă am ajuns la această rezolvare: 1% praf de broască, 2% celuloză din copac bătrân (nu brazi, pentru că aceştia au o altfel de destinație: îi împodobim de Crăciun) , 10% CMYK, 3 bucăți tăblițe grafice, fire din părul Calului Năzdrăvan, clei de Floare-de-Colț şiii 87% ingredientul magic ... suflet!                                              

Semnat,
Ina, Mihaela & Raluca.